A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр №3"
Миколаївської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Математична розвага "Подорож за скарбами" від фахівчинь ІРЦ

       Фахівчині ІРЦ №3 Іваскевич Ганна Юріївна і Душенкова Маргарита Сергіївна провели математичну розвагу для вихованців. Під час цікавої подорожі за скарбами, діти поглибили свої знання про навколишній світ, розвивали свої графічні, обчислювальні навички та логічне мислення.

12:07 01.02.2024

Майстер-клас "Магічний код нації: українська вишиванка"

            Вихованці Інклюзивно-ресурсного центру № 3 продовжують вивчати традиції українського народу. Сьогодні фахівець Дрозд Ірина Володимирівна провела майстер-клас "Магічний код нації: українська вишиванка". Діти ознайомились із цікавою технологією виготовлення вишиванки та спробували її на власному досвіді! У результаті кожна дитина отримала не тільки позитивні емоції, а й унікальну вишиванку, створену своїми руками!

12:00 30.01.2024

Участь в командах психолого-педагогічного супроводу

           29.01.2024 фахівці КУ "Інклюзивно-ресурсного центру № 3" Миколаївської міської ради продовжили серію зустрічей з командами психолого-педагогічного супроводу здобувачів освіти з ООП. Засідання команд супроводу миколаївської гімназії № 24. Фахівці центру Прасол Дмитро Вікторович, Іваскевич Ганна Юріївна вже багато років плідно співпрацюють з педагогічними працівниками закладу освіти, директором закладу Жеребцовою Тамарою Володимирівною.

12:12 29.01.2024

Захід до Дня Соборності України

           День Соборності України - важливе для нашої країни свято. Саме на його честь фахівці Інклюзивно-ресурсного центру №3 Толмачова Альбіна Олексіївна та Скороход Ольга Олегівна провели тематичний захід для дітей. Вони разом поринули у світ гри та позитивних емоцій!

11:54 23.01.2024

Співраця з Харківською гуманітарно-педагогічною академією

             У межах співпраці з Комунальним закладом «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради ( http://www.hgpa.kharkov.com/) здобувачі освіти академії спеціальності 016 Спеціальна освіта за спеціалізацією 16.01 Логопедія проходили практику у дистанційному форматі на базі нашого закладу. Під час онлайн-зустрічей було обговорено актуальні питання спеціальної та інклюзивної освіти.

13:03 11.12.2023

Презентація видання "Адаптації і модифікації освітнього процесу в закладах дошкільної та загальної середньої освіти"

              Фахівці Інклюзивно-ресурсний центр 3 Миколаївської міської ради Прасол Дмитро і Толмачева Альбина провели в Центральна бібліотека ім.М.Л. Кропивницького м.Миколаїв презентацію 2-томного видання "Адаптації і модифікації освітнього процесу в закладах дошкільної та загальної середньої освіти".

16:07 08.12.2023

Інтерактивне Свято Миколая з фахівцями інклюзивно-ресурсного центру

           Педагоги ІРЦ провели он-лайн захід для наших вихованців. Така творча зустріч дала змогу дітям побачити друзів, поговорити про зимові розваги і свята. Було багато цікавих вправ і теплого спілкування!

17:11 05.12.2023

Фахівці інклюзивно-ресурсного центру відвідали майстер-клас з малювання

           З грудня 2023 р. фахівець КУ "Інклюзивно-ресурсний центр 3" Миколаївської міської ради Прасол Д. В. відвідав майстер-класи з малювання для дітей з синдромом РАС, дітей з ПТСР, психологів, а також ознайомився з презентацією досвіду ГО «Всеукраїнський союз культури та мистецтв інвалідів» роботи з дітьми з синдромом РАС. Захід відбувся на базі Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького.

17:16 03.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень