A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр №3"
Миколаївської міської ради

Добігає до завершення робота над книгою "Адаптації і модифікації освітнього процесу в закладах дошкільної і загальної середньої освіти: методичний посібник"

Дата: 18.06.2023 17:39
Кількість переглядів: 42

Книга - це озброєння мозку

       Добігає до логічного завершення робота авторського колективу над книгою "Адаптації і модифікації освітнього процесу в закладах дошкільної і загальної середньої освіти: методичний посібник": остаточне рецензування та проходження затвердження Вченою радою закладу освіти МОІППО, а також вибір найбільш оптимального формату подачі матеріалу. З цією метою було виготовлено сигнальний тираж книги як однотомного видання на 1393 сторінки. Завдяки цьому з авторськими розробками та загальним поглядом на реалізацію інклюзивного навчання в ЗДО і ЗЗСО мають змогу ознайомитися наші шановні колеги з 16 областей України, від яких ми з нетерпінням будемо чекати зворотнього зв'язку з враженнями і пропозиціями. Це Полтавська, Житомирська, Миколаївська, Львівська, Хмельницька, Закарпатська, Івано-Франківська, Дніпропетровська, Одеська, Київська, Вінницька, Чернігівська, Чернівецька, Черкаська, Донецька та Харківська області. Деякі з пропозицій уже частково враховані.

     Досвід першого сигнального тиражу показав, що роздрукована книга, незважаючи на свій унікальний зміст, через значний обсяг дуже товста (аж квадратна) і дійсно важка - читати її зручно, коли вона лежить на поверхні, інакше руки читача швидко втомлюються.

    Тому, наразі готується другий сигнальний тираж уже як двотомне видання (комплект з 2-х книг: 1 частина - 588 сторінок, 2 частина - 832 сторінки). Сподіваємось, цей формат полегшить роботу читачів з розробками авторського колективу.

Автор допису: Д.В.Прасол


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень