A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр №3"
Миколаївської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА! Проведення комплексних оцінок та корекційно-розвиткових занять тимчасово призупинено!

   Відповідно до Указу Президента України від 13 березня 2020 року № 87/2020 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої распіраторної хвороби COVID-19"  та Розпорядження Миколаївського міського голови з 17 березня 2020 року проведення комплексних оцінок та корекційно-розвиткових занять в ІРЦ №3 тимчасово призупинено. 

12:15 16.03.2020

Це важливо!

Адміністрація ЦПМСД №3 нагадує: Щоб запобігти інфекціям, необхідно просто МИТИ РУКИ. Друзі, є лише 3 правила: -мийте руки з милом і чистою проточною водою не менше 30 секунд; -завжди мийте руки після користування туалетом, після ігор або їзди на велосипеді, перед їжею і питтям, після зміни памперсів або миття дитини, і після зняття забрудненого одягу чи взуття; -беріть із собою засоби для дезінфікування рук або одноразові серветки на прогулянку, якщо немає місця, де мити руки. Будьте уважні до свого здоров'я та звертайтеся до лікарів!

10:43 16.03.2020

«Яка є їжа»: цікаві ігри для малюків

 Вашій увазі пропонується добірка ігор, яка допоможе нашим дітлахам рости здоровими та щасливими Все більше людей останнім часом звертають увагу на питання здорового харчування і на те, чим відрізняється корисна і шкідлива їжа. Тому головне завдання дорослих - зробити екскурс у світ їжі для своїх чад, щоб вони також росли повними енергії та сил.

17:51 06.03.2020

Новітні технології для дітей з особливими потребами

 Можливість вільно користуватись ПК та гаджетами відкриває для людей з особливими потребами недоступний раніше світ, зменшуючи рівень соціальної інклюзії. Дорослі люди можуть бути в курсі новин, працювати через інтернет, спілкуватися у соціальних мережах, дзвонити друзям та близьким, знаходити нові знайомства, читати і дізнаватись щось нове. Для дітей з особливими освітніми потребами – це шанс отримати гідну освіту.

20:00 01.03.2020

Практичні психологи нашого ІРЦ брали участь у семінарі!

Практичні психологи нашого ІРЦ брали участь у семінарі, організованому ГО "Діалог" Спікерами було висвітлено актуальну тему "Сексуальність людей з інвалідністю. Особливості статевого виховання дітей з інвалідністю". Психологи отримали багато корисних знань, які успішно відпрацювали за допомогою розбору практичних ситуацій, використовуючи сучасні прийоми та новітні підходи.

19:43 01.03.2020

Прості прийоми роботи учителя з дітьми із девіантною поведінкою

На сьогодні немає жодної школи, де б не поставала проблема взаємодії із дітьми девіантної (асоціальної) поведінки. Девіантна поведінка має складну природу, обумовлену найрізноманітнішими чинниками, що взаємодіють та взаємовпливають.

20:55 27.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень